Biografie

Ik ben Jenneke Verkade. Sinds 1980 ben ik fysiotherapeute en sinds 1986 tevens acupuncturiste. Ik heb mijn initiële opleiding in Sri Lanka gehad, waar ik vervolgens 2 jaar in de acupunctuurpraktijk van professor Jayasuriya heb gewerkt. In Nederland heb ik de acupunctuuropleiding bij E.U.C.T.M. gevolgd en heb sinds 1988 mijn eigen praktijk aan de Kralingseweg 265 te Rotterdam.

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging Acupunctuur, waardoor uw behandeling kan worden gedeclareerd bij uw verzekering. Jaarlijks volg ik cursussen om mijn kennis uit te breiden; de belangrijkste zijn Chinese kruidenleer, traditionele Chinese voedingsleer, gynaecologie, auriculotherapie, laser, electro therapie, moxa en cupping, cosmetische acupunctuur.

De Praktijk

De praktijk is in moderne stijl opgezet en ligt beschermd in een oase van rust aan de Kralingseweg. Hier kunt u zich even terugtrekken en ontspannen terwijl de helende werking van de acupunctuur in gang wordt gezet. Hieronder kunt u een kijkje nemen in de praktijk van Jenneke Verkade.